Dussens smartlappenkoor Uit Volle Borsten
Wij zingen uit ons hart

In 2002 werd ons smartlappenkoor opgericht. In die tijd werden er veel smartlappenkoren opgericht. Zo ook ons koor. Meteen hadden we al 40 leden en bij de oprichtingsvergadering zongen we al voorzichtig Patsy en In het stille dal. Liedjes die nu allang uit ons repertoire verdwenen zijn. Bij de tweede repetitie hadden we inmiddels een mogelijke dirigent en muzikanten gevonden.

Peter van Zanten als dirigent was niet zo gecharmeerd van smartlappen, maar na de pauze besloot hij toch te blijven. Tenslotte was het zoooooo gezellig ook. En tot op de dag van vandaag zwaait hij nog steeds de baton voor ons koor. En de smartlappen vond hij ook steeds leuker.

Zo repeteren we ook al 20 jaar bij Joke in café de Bocht in Dussen. Staat om 19.45 u. de koffie klaar en worden we altijd hartelijk welkom geheten.


Inmiddels zijn we 20 jaar verder en zijn we met 55 leden waarvan er velen ook al 20 jaar lid zijn. Helaas kunnen we ook al 2 jaar bijna niet repeteren, maar wie weet........ in 2022

We hebben de afgelopen 20 jaar ook nogal wat acts in elkaar gezet en zelfs een zelfgeschreven musical gespeeld.Ook speelden we 2 keer mee in een musical van een toneelgroep. Aan dit soort dingen beleven we veel plezier en............. natuurlijk aan onze reisjes.

Zo reisden we al 2 keer naar Spanje, 2 x naar Duitsland ,1x naar Sardinië en gingen we met een bijna voltallig koor een lang weekend naar Zuid Limburg en wat hebben we genoten, gelachen, gegeten ( dames kookten zelf heerlijk) gedanst en gezongen !!! het was geweldig!

Kortom; We gaan weer vrolijk door in 2023 en wie weet zien we u ergens.

Voor nu wensen we iedereen een goed ,mooi, gezond en muzikaal 2023


E-mailen
Map
Info